We bieden verschillende cursussen en workshops aan. Hieronder vind je een selectie van de mogelijkheden. 

Heb je interesse om deel te nemen aan één van de cursussen of workshops? Laat het me dan zeker even weten via onze contactpagina

Sirius Energie Methode

Ben jij geïnteresseerd in energie en hoe je ermee kan werken.  Maar heb je geen zin of mogelijkheid om een dure opleiding te volgen. Vind je het leuk om te ontdekken wat energie kan doen en wat jij er mee kan doen. 

Ik ben docent en bevoegd om de SEM activatie te doen. In groepjes of individueel. 

In een workshop leg ik uit wat je met deze energie kunt doen doen. 

Deze energie ga je altijd gratis geven, aan jezelf, of op afstand aan iedereen die het nodig heeft, mens, dier of plant. 

SEM Sirius Energie Methode

De Sirius Energie Methode SEM bestaat sinds 2012 en wordt uitgedragen door Bert van der Beek van het Direct Centre. Deze Sirius methode past in de Nieuwe Tijd, waarin we leven sinds 2012. De energie is snel, verbazingwekkend effectief, van een zeer hoge trilling en kent toepassing zonder grenzen, zowel in mogelijkheden als in afstand.

Iedereen kan het in principe leren, onafhankelijk van aanleg of vooropleiding. Iedereen heeft de mogelijkheden in basis al in zich en kan hier heerlijk mee leren werken. De methode kan door iedere volwassene in één ochtend/middag/avond worden geleerd door het volgen van een Sirius-Sessie. Deze sessie heeft twee delen, namelijk de uitleg van de mogelijkheden en achtergronden en als tweede een energie-overdracht die er voor zorgt dat het bij de cursisten wordt geactiveerd.

De kosten zijn € 35,- per persoon. Er zijn in basis geen dure vervolgopleidingen, je leert alles in één sessie.
Door SEM zelf toe te passen zul je merken dat het echt mogelijk is. Regelmatig zullen mensen melding maken van verbetering van hun gezondheid of welbevinden. Daarnaast zijn er nog voldoende extra toepassingen, die in vele situaties kunnen helpen. 

Je kunt je opgeven via contact.

Deze energie vervangt nooit een eventueel nodige diagnose of behandeling door arts of medisch specialist, het is aanvullend bedoeld.

Cursus Reiki 1,2 3 en het Masterpad

Reiki cursus

Reiki is een vorm van healing. Met reiki healing kun je jezelf of iemand anders beter maken in verschillende opzichten. Je legt je handen in verschillende posities op iemands lichaam. Op deze manier ontvangt telkens een ander gedeelte van het lichaam de helende reiki energie. Reiki stimuleert op elk moment het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Dat is wat je leert in de reiki cursussen. De reiki energie doorgeven aan jezelf of een ander of vanaf de tweede graad reiki op afstand geven of aan een situatie. Je geeft reiki energie door en dus niet je eigen energie. Daarom word je ook niet moe van het geven van reiki aan iemand. Door jezelf regelmatig reiki te geven leer je wel beter omgaan met de energie van anderen, die je steeds beter gaat voelen.

Reiki kalmeert, ontspant, biedt troost, geeft verlichting en zelfkennis, geeft je angst een plaats en nog biedt nog veel andere voordelen. Door jezelf regelmatig reiki te geven, kun je jezelf altijd hulp bieden en zorgen dat je je kunt ontspannen. Reiki is eenvoudig te delen met iedereen om je heen.

Inwijding in Reiki

Je ontvangt de traditionele Usui reiki inwijdingen om de reiki energie te laten stromen door je handen. Tijdens de cursus leer je de energie te voelen en door te geven. Door middel van handposities geef je de helende Reiki energie door aan anderen maar ook aan jezelf.

Het Usui reiki systeem bestaat uit 3 reiki graden (niveau’s). De eerste graad leert je reiki te geven aan jezelf en aan anderen via vaste handposities. De tweede graad gaat nog wat verder. Je leert symbolen om de emotionele en mentale lagen te bereiken. De derde graad is de master graad. In deze graad leer je om reiki lessen te geven en hoe je anderen kunt inwijden in de reiki energie. Reiki 3 geef ik in 3 dagen, daarna ben je Reiki Master en ben je in staat om zelf les te geven en inwijdingen te doen.

De cursussen geven je een pad, een reiki pad, voor je eigen spirituele ontwikkeling. Je groeit als het ware mee in de reiki energie.

De reiki cursussen die ik geef, kun je individueel volgen of in een groep van maximaal 4 personen. Het voordeel van een kleine groep/individueel is de persoonsgerichte behandeling . Daarnaast is het dan ook mogelijk om samen een dag te plannen.

Reiki 1of 2 cursus kost €175 en is incl een rijk geïllustreerde map met al het lesmateriaal,koffie/thee de gehele dag, overheerlijke lunch en je certificaat.

Reiki 3 is opgesplitst in 3 afzonderlijke dagen en kost €175 per dag.

Heb je interesse neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Opleiding Intergradet Energy therapy Practioner

IET is ontwikkeld door Stevan J. Thayer, grondlegger van het Center of Being in de USA, en tevens gecertificeerd Reiki Master. (www.centerofbeing.com) Je ontvangt na afronding van de drie niveaus van de I.E.T. opleiding voor ieder niveau een certificaat van het Center of Being. (Basis, Intermediate en Advanced Level). Binnen IET werken we met het integratiekanaal, een energiekanaal dat ervoor zorgt dat de energie van het celgeheugen van het lichaam in evenwicht wordt gebracht. Wij geven uitleg over de energiestroom, behandelen het energetisch lichaam en ondersteunen de klanten in het zelfhelend proces.

Tijdens onze IET opleiding krijgen we d.m.v. initiatie een permanente (en steeds krachtiger wordende) energieafstemming op de IET energiestraal. (behorende bij Engel Ariël en de Engelen van de Violette Straal en St. Germain) Deze afstemming verwijdt het energetisch lichaam en zorgt ervoor dat we een kanaal zijn voor IET energie. De IET energiestraal heeft een hogere frequentie dan de Reiki energiestraal en zorgt voor emotionele, mentale en spirituele schoonmaak. Verder zorgt de IET energie ook voor energetische herstructurering van het DNA van je lichaam en ondersteunt je bij het leven van je Zielspad, Levensdoel, Zieledoel. Het doel van IET is om de levensenergie in het menselijk lichaam en in het menselijk energieveld te openen door onderdrukte gevoelens van het cellulair geheugen te integreren en de energieblokkades, die met deze onderdrukte gevoelens verbonden zijn, op te ruimen. Hierdoor lost de onderdrukte energielading op en zoekt ze een nieuw evenwicht in het energetisch veld.

Integrated Energy Therapy, de cursus in 3 niveaus.

1. IET Basis workshop

Tijdens de IET basis workshop leer je om energieblokkades te verwijderen die te maken hebben het fysieke en emotionele deel van het menselijk energieveld en deze te vervangen door positieve emoties. Inhoud: Een Engelenhartlink leren maken (verbinding met de Engelen,hier door kan de geïntegreerde energie (= Engelenenergie) stromen) Inwijding: afstemming op de Energiestraal van de Engelen en optimalisering van DNA-strengen 1 en 2. Uitleg over het cellulair geheugen en de IET integratie punten.De 5 minuten "empowerment" techniek.

Elkaar behandelen, zelfbehandeling en afstandsbehandeling met IET voor fysieke en emotionele problemen.

Kosten: € 140 inclusief IET handleiding, koffie, thee en lunch.

2. IET Intermediate workshop

Tijdens de IET Intermediate workshop leer je om op een dieper niveau te werken met IET. Je leert om te werken aan karmische inprentingen, beperkende gedachtepatronen en overtuigingen in het menselijk energieveld en het cellulair geheugen. Inhoud: Inwijding: uitbreiding van de IET energiestraal en optimalisering van spirituele DNA-strengen 3 en 4 (deels).Uitleg over de energielagen in de aura, zoals deze door IET gebruikt worden.

Het oefenen van de Intermediate behandeling. Elkaar behandelen met deze uitgebreide IET technieken zodat fysieke, emotionele, karmische en herhalende patronen losgelaten worden.

Kosten: € 200 inclusief IET handleiding, koffie, thee en lunch.

3. IET Advanced workshop

Tijdens de Advanced workshop leer je zeer krachtige technieken die jouw leven (of dat van anderen) in een stroomversnelling brengen zodat je je Zieledoel (Levensdoel) kunt uitvoeren. Inhoud: Inwijding: uitbreiding van je verbinding met de IET straal en optimalisering van spirituele DNA strengen 4 en 5. (deels). Elementen van je zieledoel sneller tot leven te brengen door de hartgolf-techniek en de Zielester schoonmaak (8e chakra). De "hartgolf", "hartnet", "visiebord" en "hartstraal" technieken om je zieledoel te activeren voor jezelf en anderen.

Verankeren van een permanente straal van Engelenenergie op een bepaalde plek: Dit geeft kracht aan iedereen die door de hartstraal gaat en het heelt de aarde.Kosten: € 200 inclusief IET handleiding, koffie, thee en lunch

Na het bereiken van het Advanced level kun je bij het Center of Being opgeleid worden tot IET Master Instructor. www.learniet.com

IET stelt geen diagnose, en geneest geen ziekte. Verder is IET niet bedoeld om de traditionele medische benaderingen te vervangen.
Als IET-behandelaar behandelen we het energetisch lichaam en ondersteunen we de klant hiermee in het zelfhelend proces.

Energie oefenavond

Tijdens een energie oefenavond geef je en krijg je een behandeling .

Met welke energievorm je werkt maakt niet uit. Het gaat erom dat je contact hebt met gelijkgestemde. Onder het genot van een kopje koffie/thee en wat lekkers wisselen we ervaring uit. Kun je vragen stellen en je kennis opfrissen.

Daarna geef je een behandeling en ontvang je een behandeling.

De energie oefenavond wordt 1 X per maand geven op donderdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur

Deze avond kost €10

Voor de beschikbare datum neem contact met mij op.

Volle maan wandeling

Iedere volle maan organiseer ik een volle maan wandeling.

We wandelen dan door natuurgebied 'Het Loonsche land' naar de schitterende oude eik die bekend staat als wensboom.

Daar leg ik het thema van de desbetreffende volle maan uit en nemen we een moment voor jezelf waarin je je wensen aan de boom kan geven.

Daarna proosten we met elkaar. Daarna lopen we terug naar de manege waar je, onder het genot van een kopje koffie / thee , een kaart trekt uit de helende kaarten van de Engelen voor een mooie boodschap .

Deze bijzondere wandeling start om 19.30 uur vanuit Manege Duikse Hoef,

Duikse Hoef 6, 5175 PG Loon op Zand

Kosten €5

Opgeven via contact.