Sirius Energie Methode

Ben jij geïnteresseerd in energie en hoe je ermee kan werken. Maar heb je geen zin of mogelijkheid om een dure opleiding te volgen. Vind je het leuk om te ontdekken wat energie kan doen en wat jij er mee kan doen.

Ik ben docent en bevoegd om de SEM activatie te doen. In groepjes of individueel.

In een workshop leg ik uit wat je met deze energie kunt doen doen.

Deze energie ga je altijd gratis geven, aan jezelf, of op afstand aan iedereen die het nodig heeft, mens, dier of plant.

SEM Sirius Energie Methode

De Sirius Energie Methode SEM bestaat sinds 2012 en wordt uitgedragen door Bert van der Beek van het Direct Centre. Deze Sirius methode past in de Nieuwe Tijd, waarin we leven sinds 2012. De energie is snel, verbazingwekkend effectief, van een zeer hoge trilling en kent toepassing zonder grenzen, zowel in mogelijkheden als in afstand.

Iedereen kan het in principe leren, onafhankelijk van aanleg of vooropleiding. Iedereen heeft de mogelijkheden in basis al in zich en kan hier heerlijk mee leren werken. De methode kan door iedere volwassene in één ochtend/middag/avond worden geleerd door het volgen van een Sirius-Sessie. Deze sessie heeft twee delen, namelijk de uitleg van de mogelijkheden en achtergronden en als tweede een energie-overdracht die er voor zorgt dat het bij de cursisten wordt geactiveerd.

De kosten zijn € 75,- per persoon. Er zijn in basis geen dure vervolgopleidingen, je leert alles in één sessie. Door SEM zelf toe te passen zul je merken dat het echt mogelijk is. Regelmatig zullen mensen melding maken van verbetering van hun gezondheid of welbevinden. Daarnaast zijn er nog voldoende extra toepassingen, die in vele situaties kunnen helpen. Wil je eerst een gratis intakegesprek bel mij dan op telefoonnummer: 06 29 32 80 82.

Je kunt je opgeven via contact.

Deze energie vervangt nooit een eventueel nodige diagnose of behandeling door arts of medisch specialist, het is aanvullend bedoeld.