Reiki

Reiki is een effectieve Japanse behandelingsmethode volgens het Usui System of Natural Healing, de universele levensenergie, ook wel kracht van de zon, de energie wordt overgebracht door handoplegging, een behandelwijze voor lichaam en geest.

Tijdens de behandeling ontvang je nieuwe energie, die je in balans brengt en je in staat stelt om jezelf te helen. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt in beweging gebracht en laat de energie stromen. Reiki werkt heerlijk ontspannend, geeft rust en brengt je dichterbij jezelf, brengt je weer beter in balans.

Een Reiki-behandeling is voor iedereen, jong en oud, een moment voor jezelf om lekker te ontspannen, even helemaal tot rust te komen. Ervaar de verlichting die al na één behandeling ontstaat. Helpt je bij het loslaten van negatieve emoties, geeft ruimte in je hoofd en je hart.

Reiki kan verlichting geven bij verschillende klachten en opgebouwde blokkades in het lichaam, maar ook de persoonlijke groei een duwtje in de rug geven:

  • Fysieke pijn: rugpijn, hoofdpijn, spierpijn, chronische ziekte
  • Emotionele en mentale pijn: somberheid, verdriet, innerlijke onrust
  • Spanning en stressklachten: slecht slapen, angstig, burn-out, nervositeit
  • Persoonlijke groei: keuzes maken, stappen zetten, zelfacceptatie, positief denken.
  • Vandaag ben ik niet boos
  • Vandaag maak ik me geen zorgen
  • Vandaag ben ik dankbaar voor alles
  • Vandaag ben ik eerlijk in alles wat ik doe
  • Vandaag houd ik van iedereen, zoals ik van mezelf hou

Hoe gaat een Reiki behandeling

Tijdens een Reikibehandeling lig je gekleed op een behandeltafel. Ik zal door middel van mijn handen op je neer te leggen energie doorgeven. Er zal een ontspannen en tevreden gevoel ontstaan. Een gegeven behandeling zal nog enkele uren tot dagen nawerken. Afvalstoffen zullen sneller uit het lichaam verdwijnen, advies is om extra water te drinken na de behandeling. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klachten en/of wens.

Een Reiki behandeling duurt ± 60 minuten en kost €75,00 incl. btw.

Reiki is een goede ondersteunende en aanvullende therapie die nooit de behandeling van een arts of (medisch) specialist mag vervangen.

Wil je eerst een gratis intakegesprek? Neem dan even contact met me op.